TOP
Nieuws

Starterslening beschikbaar in Etten-Leur en Breda

De Starterslening

Het is voor starters moeilijk om een passende koopwoning te bemachtigen. Om dit maatschappelijk probleem te bestrijden hebben wij, in samenwerking met de Nederlandse gemeenten, de Starterslening ontwikkeld. Deze is beschikbaar in zowel Breda als in Etten-Leur.

Rijksbijdrage

Minister Blok voor Wonen en Rijksdienst heeft besloten de starters in Nederland een steuntje in de rug te bieden. Allereerst is er voor de Starterslening een uitzondering gemaakt voor de nieuwe regels voor aftrek van de hypotheekrente. De Starterslening behoudt de renteaftrek, ondanks dat deze lening in de eerste jaren aflossingsvrij is. Deze maatregel is gericht op de starter. Daarnaast heeft minister Blok 50 miljoen euro beschikbaar gesteld voor extra Startersleningen. Dankzij deze 50 miljoen euro rijksbijdrage kunnen de kosten worden gedekt voor ongeveer 11.000 Startersleningen.

Bax Adviesgroep BV

Wij hebben hebben al enige jaren ervaring met startersleningen en hebben ook weer de afgelopen maanden diverse starters geholpen met kopen van hun eerste woning en daarbij de aanvraag voor de starterslening begeleidt. Kijk snel op onze speciale pagina voor starters wat wij voor je kunnen betekenen.

«

»