TOP

Hypotheek

“Het afsluiten van een hypotheek is een van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven. Het gaat om veel geld en financiële lasten gedurende een lange periode.
Ga daarom niet over één nacht ijs bij de keuze voor een hypotheek. Weet welke verplichtingen je aangaat en welke risico’s je loopt, zowel op de korte als lange termijn.”

Bax Adviesgroep beschikt over meer dan 25 jaar kennis en ervaring en is erkend hypotheekadviseur. Bovendien zijn we volledig onafhankelijk. Zowel in bedrijfsvoering als in onze adviezen. Wij hebben aanstellingen bij de meeste geldverstrekkers die in Nederland werkzaam zijn.

Een persoonlijk advies

Op deze manier kunnen we jouw wensen, mogelijkheden maar ook de risico’s in beeld brengen en een persoonlijk advies uitbrengen. Natuurlijk vragen wij ook de offerte aan en zorgen we voor begeleiding tot en met de notaris. En nog verder…

Toekomst

Want om ervoor te zorgen de hypotheek ook in de toekomst nog past, je hypotheek wil verhogen en/of veranderen. wenst te verhuizen of je gezinssituatie veranderd. Kan je bij ons altijd terecht voor voor een vrijblijvend advies.

Meer dan een hypotheek

Tevens kunnen wij – als gecertificeerd makelaar – de aankoop van jouw droomwoning begeleiden, geven we een deskundig oordeel over de aan te kopen woning en voeren we de onderhandelingen, beoordelen koopakte etc. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor al je verzekeringen van je thuis.

Netwerk

We hebben in de jaren een netwerk van specialisten opgebouwd om je van dienst te zijn op het gebied van taxaties, bouwkundige keuringen, energiebesparing, architecten en verbouwingen. Kortom alles wat komt kijken bij de aankoop en financiering van een woning.

Gesprek aanvragen

  Titel *

  Voorletters *

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Mobiel

  E-Mail

  Interesse *

  Via Makelaar

  Contactpersoon

  Betreft object

  Bijzonderheden