Een persoonlijk schadepakket

Home  /   Particuliere verzekeringspakket

Alle verzekeringen op een rijtje, handig en voordelig samen in een schadepakket. Zo voorkom je dat er gaten of overlap zit tussen de pakketten en kan de korting oplopen tot 10 procent. Bax Adviesgroep helpt je het juiste pakket samen te stellen. 

We werken samen met verschillende maatschappijen waardoor je altijd het pakket hebt dat het beste bij je past. In het schadepakket tref je de volgende verzekeringen aan:

Woonhuis- (opstal), inboedel-, aansprakelijkheid-, rechtsbijstand, ongevallen- , doorlopende reis- en annuleringsverzekering.

Particulier Verzekeringspakket - Bax Adviesgroep

Ieder zijn eigen pakket

Wij vinden het belangrijk dat je goed bent verzekerd. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen het juiste pakket voor je samenstellen, lichten we de voorwaarden toe en berekenen we de premies. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een afspraak.

Vergelijken huidige pakket?

Ook kunnen we een vergelijking maken op basis van je huidige verzekeringspakket. Mail deze aan ons door en wij maken snel een vergelijking voor je op.

Bij schade

Uiteraard kun je op ons rekenen op het moment van schade, we helpen je met de nodige formulieren, de afhandeling met de schadehersteller en een snelle uitkering.