TOP

Project van Bergenpark 2

 

Op een prachtige locatie, dichtbij het winkelcentrum Van Bergenplein in Leur, herontwikkelt NBU een (nieuwbouw)plan voor een groot deel van het voormalige GGZ Breburg terrein; het Van Bergenpark. Na het realiseren van de appartementen “Residentie Antonius” en de verschillende woningen in fase 1, is het nu tijd voor de volgende fase en gaan de 20 royale, energiezuinige koopwoningen van het project Van Bergenpark 2 in verkoop

HYPOTHEEK VOOR UW WONING IN VAN BERGENPARK 2
De nieuw te bouwen woningen en appartementen van de NBU voldoen aan de modernste eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Maar vanzelfsprekend wilt u uw woning of appartement ook geheel naar eigen smaak laten afwerken. Door middel van een zogenaamd bouwdepot is het mogelijk om bijvoorbeeld de keuken, badkamer of vloer- en wandafwerking etc. mee te financieren. De facturen van bijvoorbeeld de aannemer kunt u gemakkelijk betalen vanuit het bouwdepot.

AANTREKKELIJKE RENTE BIJ VERNIEUWBOUW
Wij hebben bij diverse geldverstrekkers arrangementen waardoor u profiteert van een lagere hypotheekrente dan voor bestaande woningen. Tevens krijgt u bij verschillende geldverstrekkers een korting op de rente in verband met het lage energieverbruik en kunt u daardoor beschikken over extra financiële leenruimte.

DUBBELE LASTEN
In de periode tussen de aankoop van uw appartement / woning en de oplevering zit een ruime periode. Gedurende deze periode betaalt u in termijnen de nieuwbouw en heeft u ook de woonlasten van uw huidige woning. Het is mogelijk om deze mee te financieren binnen de hypotheek, zodat u geen dubbele lasten heeft. Dit kunnen we zelfs meefinancieren bovenop de koopaanneemsom van uw appartement of woning.

ADVIES- EN BEMIDDELINGSKOSTEN
In samenspraak met NBU bieden wij u een vrijblijvend oriënterend gesprek aan. Dit kost u niets, maar levert een hoop op! Indien u besluit om ons uw hypotheekaanvraag te laten verzorgen, mogen we dat voor een gereduceerd tarief doen.

Interesse?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op:

    Naam *

    E-Mail *

    Telefoonnummer *

    Opmerkingen: