Home  /   Project van Bergenpark – Residentie Antonius


Residentie Antonius in Etten-Leur is binnen de gebiedsontwikkeling Van Bergenpark het eerste deelplan dat in verkoop gaat. Een fantastische plek en een statement voor kwaliteit en woonbeleving. De 20 appartementen Residentie Antonius vormen het hart van het plan Van Bergenpark. Vrij gelegen in het park komt dit monumentale pand volledig tot zijn recht tussen het groen. Wonen met status en allure in het hoofdgebouw van Van Bergenpark, dat is wonen in Residentie Antonius.

HYPOTHEEK VOOR UW WONING APPARTEMENT IN VAN BERGENPARK 1
De nieuw te bouwen woningen en appartementen van de NBU voldoen aan de modernste eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Maar vanzelfsprekend wilt u uw woning of appartement ook geheel naar eigen smaak laten afwerken. Door middel van een zogenaamd bouwdepot is het mogelijk om bijvoorbeeld de keuken, badkamer of vloer- en wandafwerking etc. mee te financieren. De facturen van bijvoorbeeld de aannemer kunt u gemakkelijk betalen vanuit het bouwdepot.

AANTREKKELIJKE RENTE BIJ VERNIEUWBOUW
Wij hebben bij diverse geldverstrekkers arrangementen waardoor u profiteert van een lagere hypotheekrente dan voor bestaande woningen. Tevens krijgt u bij verschillende geldverstrekkers een korting op de rente in verband met het lage energieverbruik en kunt u daardoor beschikken over extra financiële leenruimte.

DUBBELE LASTEN
In de periode tussen de aankoop van uw appartement / woning en de oplevering zit een ruime periode. Gedurende deze periode betaalt u in termijnen de nieuwbouw en heeft u ook de woonlasten van uw huidige woning. Het is mogelijk om deze mee te financieren binnen de hypotheek, zodat u geen dubbele lasten heeft. Dit kunnen we zelfs meefinancieren bovenop de koopaanneemsom van uw appartement of woning.

ADVIES- EN BEMIDDELINGSKOSTEN
In samenspraak met NBU bieden wij u een vrijblijvend oriënterend gesprek aan. Dit kost u niets, maar levert een hoop op! Indien u besluit om ons uw hypotheekaanvraag te laten verzorgen, mogen we dat voor een gereduceerd tarief doen.

Interesse?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op:

    Naam *

    E-Mail *

    Telefoonnummer *

    Opmerkingen: