TOP

Project van Bergenpark 3

 

Van Bergenpark 3 gaat op 23 mei 2024 in verkoop!

 

Van Bergenpark is een nieuwe woonwijk in Etten-Leur. In de laatste fase van het plan, fase 3, komen 54 duurzame koopwoningen. Het woningaanbod bestaat uit hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en LOOF-woningen (gelijkvloers). Alle woningen zijn voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en hebben een voorlopig energielabel A+++. Hiermee bent u voorbereid op de toekomst.

Het gevarieerde woningaanbod is te bekijken op de website van Van Bergenpark. De eerste woningplattegronden zijn te zien en u kunt uw favoriete bouwnummer kenbaar maken. Van enkele woningtypen zijn ook de indicatieve vanaf prijzen v.o.n. bekend.

Voorafgaand aan de officiële verkoop kunt u zich optimaal voorbereiden. Door u aan te melden op de website, wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Ook kunt u alvast een financiële check uit laten voeren, zodat u klaar bent voor de start verkoop van fase 3.

HYPOTHEEK VOOR UW WONING IN VAN BERGENPARK 3

Bent u geïnteresseerd in een woning in Van Bergenpark fase 3? Laat dan uw financiële situatie alvast in beeld brengen. Het geeft u een goed beeld en u bent dan optimaal voorbereid.

Vanaf de start verkoop kunt u zich via de website inschrijven voor 1 of meer bouwnummers. Bij deze inschrijving kunt u ook digitaal een financiële check aanleveren. Wij werken samen met Van Bergenpark, om uw financiële check uit te voeren. Deze financiële check is een bevestiging over de financiële haalbaarheid van uw woning. Kandidaten die bij de inschrijving, naast een volledig ingevuld inschrijfformulier, ook een financiële check aanleveren krijgen voorrang bij het toewijzen van een woning.

In 2024 zijn wijzigingen doorgevoerd op het gebied van hypotheken. Het biedt u bijvoorbeeld veel voordelen bij de financiering van duurzame nieuwbouwwoningen. De woningen in Van Bergenpark fase 3 hebben een voorlopig energielabel A+++, waardoor u € 30.000 extra kunt financieren.

De wijzigingen in 2024 voor u samengevat*:

 • Het voorlopig energielabel bepaalt mede de leencapaciteit
 • De NHG-grens is verhoogd naar € 435.000 (inclusief keuken)
 • Verruiming van de leencapaciteit voor alleenstaanden
 • Een eventuele studieschuld weegt anders mee
 • Afschaffing van de jubelton, echter blijft er een schenkingsvrijstelling

* bovenstaande uitgangspunten van 2024 kunnen (jaarlijks) door de overheid worden bijgesteld.

WAAROM KIEZEN VOOR BAX ADVIESGROEP?

 • Met een financiële check heeft u een streepje voor op andere kandidaten
 • Keuze uit meer dan 40 hypotheekverstrekkers waardoor maatwerk mogelijk is
 • Eén vast aanspreekpunt gedurende het hele hypotheektraject, dat vlot en soepel verloopt
 • Specialistische kennis op het gebied van inkomen, wonen en duurzaamheid
 • Vind de hypotheek die bij u past, nu en in de toekomst
 • € 250 korting op de advieskosten bij afsluiting van een hypotheek

Interesse?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op:

  Naam *

  E-Mail *

  Telefoonnummer *

  Opmerkingen: