Wat maakt ons zo uniek?

Home  /   Over Bax Adviesgroep

Bax Adviesgroep heeft ruim 20 jaar ervaring en is aangesloten bij Adfiz. Daarmee garanderen wij een onafhankelijk, transparant en deskundig advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Ook houden we relaties op de hoogte  van ontwikkelingen op financieel gebied en checken we het  verzekeringspakket op actualiteit en premie. adfiz - Adviseurs in Financiële Zekerheid

Hypotheek met verstand

Het lijkt vanzelfsprekend dat een hypotheekadviseur verstand heeft van huizen. Toch is dit lang niet altijd het geval. Bax Adviesgroep is naast hypotheek- en verzekeringsadviseur ook makelaar. Een garantie voor een betrouwbaar en verstandig advies.

Onafhankelijk 

De markt voor financiële producten is complex. Er zijn veel aanbieders en nog meer producten met eigen kenmerken. Het kaf van het koren scheiden wordt steeds lastiger. Het is dan slim iemand in te schakelen die het overzicht heeft en natuurlijk onafhankelijk is. Bax Adviesgroep garandeert deze onafhankelijk door zich aan te sluiten bij Adfiz, de branchevereniging voor onafhankelijke financiële intermediairs.

Transparant

Het lidmaatschap houdt onder andere in dat we ons houden aan gedragscodes op het gebied van onafhankelijkheid van advies en integriteit. Daarnaast zorgen we ervoor dat we onze klanten op een begrijpelijke manier informeren zodat ze inzicht krijgen in de wereld van de financiële producten. Zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om met een gerust hart belangrijke financiële beslissingen te nemen.

Omdat we transparant willen zijn, hebben we een dienstleveringsdocument (DVD) opgesteld. Hierin vind je een omschrijving van ons kantoor, van onze dienstverlening en een overzicht van onze tarieven.